There was an error in this gadget

Saturday, March 19, 2011

Happy Birthday Ayah Bobot

Sambutan Hari Lahir Ayah Bobot yang ke berapa aku pun tak ingat.  Ini kena tanya Ayu sebab ini birthday laki dia.  Apa yang menarik ialah sambutan ini diusahakan oleh Ayu dan kawan-kawan yang lain.
 Ayu sanggup ambil cuti 1/2 day, Raz ambil Annual Leave dan pada masa yang sama sempat juga ke 
perpustakaan negara untuk buat research. Fasha kena kerja gak, tak susah sebab officenya dekat aje gan rumah. Sheda & Sharin kerja. Balik nanti baru join. Kak Bongsu pun sama juga dapat join malam ajer. Ialah siapa pulak nak jaga anak nyer. Aku seperti biasa bernasib baik juga sebab cuti pada hari Jumaat tersebut.

Nama pun surprise party, jadinya Ayah Bobot tak tahu apa yang kami rancang. Kami buat rancangan ini pun beberapa hari lagi sebelum tarikh tersebut.  Best juga sebab ada yang sanggup balik awal menempuh jalan yg sesak pada hari jumaat. Kami beli Kek kat Park Royal. nyalakan lilin dari luar rumah. 

Bobot terkejut apabila pintu dibuka, lilin menyala di atas kek sambil kami menyanyikan lagu sambutan
"Happy Birthday". Bobot lari ke tengah rumah... berjaya gak buat gempak kat Bobot.
Event surprise ini tak leh buat besar-besar. Kalau buat besar2. itu bukan namanya surprise lagi. itu dah kira nak tunjuk-tunjuk. So makanan yang disediakan hanya untuk KITA KITA AJE.
Bihun goreng tak pedas sbb ade bebudak nak makan + Sandwich telur (10 biji telur ajer) + cake + air sarsi + air nescafe panas. (kalau sesiapa yang teringinkan resepi tu boleh contact aku hahhahahah). Kenyang X hengat. Alhamdulillah rezeki untuk malam itu. Anyway...

sekali lagi .... Happy Birthday Ayah Bobot dari kami semua ♫


 Inilah birthday cake yg di beli di Park Royal

Gambar dari atas.

 Ayah Bobot dan Ijoy

 Turn Ijoy tiup lilin.

 Suapan manja dari Ayu .... kena gigit jari....♥♥♥

 Best friends for ever

 In Black & White

 Boss

 tengah masak pun sempat juga pose.... kena ada juga nanti complain sebab gambar tak ada.

 Anak kak bongsu

 Iskandar

 Inilah tetamu yang wajib datang.



 Ayu control cantik disebalik langsir. 

 Birthday boy katanyer.

 Raz dengan senyuman manja.

 Sheda, pose ape tuuu

 Kak Bongsu senyum lepas makan, Ini gambar ke 2, gambar yg pertama tak jadi sbb tutup mata.
Kak Bongsu ini melatah orangnya

 Romeo malaya.. Abang Ram

 Fasha aka.... hanya kami ajer yang tahu.. huhuhuh

 Rin Ris.... tenung mataku dalam dalam...

 Borak di veranda dan yang paling best bila nak ambil gambar semuanya pose. tak tahan aku tengok
Ayah bobot pun sama naik.. hahhahhaha

Keluarga bahagia, Kak Bongsu aka Kak Bunga. Ko pandang apa tu Shahirah?

No comments:

Post a Comment